Reacties deelnemers Retraite en Bezinningsweekend

Reacties deelnemers Retraite en Bezinningsweekend

 

Ik vond het bezinningsweekend echt de moeite waard. Goed om eens bij mezelf stil te staan en de beseffen dat er meer is op de aarde dan werken, relatie, vrienden etc. De sfeer was los en vrij. De begeleiding, de bossen, de locatie, het restaurant; het was perfect. A. v. O. Senior Consultant, Pricewaterhouse Coopers.

  Er was voldoende tijd voor oefeningen, tijd voor jezelf, en tijd voor de groep. De aanpak van de begeleider blijft verrassen en verbazen! Een mooie bezinning. S.C. Medewerker Control, Gemeente Den Bosch.

  Terug naar je eigen weg! De humor in de groep maakte de innerlijke ervaring zachter! M.K. Klassiek Homeopaat.

  Terugkeren naar jezelf! Een volledige reiniging van lichaam en geest. Bedankt voor deze fijne ervaring. Saskia van Dartel

  Bezinning verankert datgene wat je intuïtief als weet. Het roept verwondering op. Verwondering zorgt voor twijfel. Twijfel zaagt de stoelpoten van het rationele denken door waardoor het gevoel verder tot bloei kan komen! Roger Visser, Directeur Daltonschool de Horizon

  Heerlijk om te leren vanuit je eigen basis en te ont-moeten vanuit liefde! C.B. Kaatsheuvel

  Inzicht in jezelf verklaart alles! S.M. Bergen op Zoom

  Veel persoonlijk inzicht verkregen in een relatief korte tijd. D.V. Maaseik

  Een heerlijk weekend om eens naar mezelf te kijken en mijn eigen gevoelswereld. M.B. Solution Architect, Cap Gemini.

  Het was voor mij een 1e keer bezinnen. Normaal ga ik naar een cursus om wat te leren, nu was het meer afleren, dat is zeker gelukt. Voor mij was het een geslaagd weekend. De groep was ook goed gemixed, dat geeft verschillende energie waardes. Albert Kropff, Applicatie Manager / secretaris OR, Provincie Zuid-Holland.

  Dit weekend is de moeite waard omdat het je laat zien waarom je bent wie je bent door meditatie en gesprekken. Het laat je weer emoties voelen, het heeft mij geholpen om weer wat sterker in het leven te staan. Albert Cornelissen, automatiseringsmedewerker, RMPI.

  Nathalie maakt gebruik van de kracht van de groep. Ze haalt precies het gemeenschappelijke thema uit de groep zodat iedereen er wat aan heeft. Ze creëert een bijzondere en veilige sfeer. M.v.G. Consultant, Marle Strategic Management Support.

 

  Inschrijven

 

 

Terug

 

Comments are closed.