Het geheim van een goede scriptie

Het geheim van een goede scriptie

Het geheim van een goede scriptie

Voor studenten in de afstudeerfase!

Data:
• Donderdag 7 oktober 2021

Van 10:00 uur tot 17:00 uur

Inschrijven

 

Het schrijven van een scriptie wordt veelal ervaren als een intensief proces. Hoe begin je? Wat is je focus? Waar moet je op letten? Hoe pak je het aan? Waar haal je de tijd vandaan? Hoe baken je de onderzoeksopzet goed af?

Er zijn een aantal factoren die belemmerend kunnen werken tijdens het afstuderen. Denk bijvoorbeeld aan uitstelgedrag, een slechte afbakening, perfectionisme, etc.

Tijdens deze praktische en boeiende bijscholing krijg je gerichte handvatten aangereikt waardoor je met focus en plezier aan je scriptie zult gaan werken. Je werkt onder deskundige begeleiding aan je onderzoeksopzet en formuleert een concreet plan van aanpak.

Inhoud workshop het geheim van een goede scriptie:
• Hoe bouw je een scriptie op?
• Hoe formuleer je een goede onderzoeksopzet?
• Wat zijn de succesfactoren?
• Welke belemmeringen kom je tegen?

Deze bijscholing is bedoeld voor studenten die zich begeven in de afstudeerfase van een HBO-opleiding. Speciaal bedoeld voor studenten van de opleiding Transformatie Coach en Therapeut bij NEM Academy maar ook zeker toegankelijk voor studenten van andere opleidingen op HBO niveau. Na het volgen van deze bijscholing heb je een concreet plan van aanpak waarmee je aan de slag kunt. Mogelijke persoonlijke belemmeringen zullen je niet meer in de weg staan.

Prijs:
€100,- p.p.

Inschrijven

 

Klik hier voor reacties van deelnemers

Comments are closed.