Werkveld van een Mover

Werkveld

Het werkveld van een Mover…

Door het volgen van de opleiding tot Transformatie Coach en Transformatie Therapeut, zul je zelf steeds meer vanuit je eigen kern gaan werken. Het werkveld van is zeer breed en divers. Er zijn mensen die na het volgen van de opleiding een eigen praktijk opstarten. Anderen integreren het in hun huidige baan, sommigen maken een switch naar een baan in het werkveld van psychosociale en maatschappelijke begeleiding.

Wat kun je met de opleiding?

• Individuele begeleiding aanbieden die zich richt op therapeutische hulpvragen en coachvraagstukken (loopbaan, werk en persoonlijke ontwikkeling). Het is mogelijk een praktijk te starten.

• Groepsbegeleiding aanbieden die zich richt op ontwikkelingsvraagstukken van teams, denk hierbij bijvoorbeeld aan thema’s als samenwerking en communicatie. Gezinsbegeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

• Additioneel ondersteunende organisatiebegeleiding aanbieden die zich richt op verbindings- en transformatie vraagstukken op het terrein van menselijke aansturings- of begeleidingsprocessen. Energetische systeem en ondersteunende transformatiebegeleiding behoort ook tot het werkterrein.

 

Klik hier voor de movers visie.

Klik hier voor de opbouw van de opleiding.

Klik hier voor ervaringen van studenten.

Klik hier om je aan te melden voor een open dag.

Terug

Comments are closed.