Studenten

Ervaringen van studenten

Hieronder vind je reacties van studenten die de Movers opleiding hebben gevolgd:

Elly Punselie  Elly Punsellie

De hele studie is voor mij een persoonlijke zoektocht geweest naar wie ik ben, waar ik vandaan kom en wat belangrijk voor mij is. Elke module raakte mij diep in mijn ontwikkelingsproces. De vaardigheden leerde ik door ze zelf aan de lijve te ervaren. De persoonlijke benadering en begeleiding van de docenten tijdens de lessen, intervisie’s en persoonlijke transformatie gesprekken maken dat studeren en persoonlijk ontwikkelen samensmelten.  Ik ben nu in mijn eigen praktijk Elsaari aan de slag en neem naast opgedane kennis en vaardigheden vooral ook de liefdevolle en warme manier van omgaan met elkaar mee die ik de de afgelopen jaren bij de New Energy Movers heb ervaren.

 

Marice Bastiaensen

De Movers opleiding is één van de beste levenservaringen die ik heb opgedaan. Gedurende alle lesavonden in 3 jaar werden allerlei deuren geopend naar mijzelf. De NEM Academy is een veilige plek waar ik mijn ziel en zaligheid heb leren laten zien. De opleiding heeft mij allerlei methoden, technieken en interventies geleerd om als transformatie coach aan de slag te gaan.  Ga ik als zelfstandig transformatie coach aan de slag? Mmmm, ja of nee? Wat ik wel weet is dat veranderingen of transformaties overal te vinden zijn. In een gesprek met een collega of vrienden, ergens bij de supermarkt, op het werk in projecten. Overal kan ik systemen vinden waar transformaties nodig zijn, bewust of onbewust. En daar zit een van de grootste krachten van de Movers opleiding, door te kijken naar het systeem en de juiste vragen te stellen ontstaat het inzicht en kan eventueel de beweging in gang gezet worden. Het systeem kan een mens zijn, of een organisatie of een project, of een gezin…

 

Elly Bink

Wat heeft de de Movers opleiding mij gebracht? Heel mijn leven was ik op zoek naar ‘een weg eruit’. Ik wist dat ik met energie kon werken en dat er beelden in mijn hoofd zaten die sloegen op de werkelijkheid. Toen ik de informatiemiddag voor de opleiding bij NEM Academy bezocht voelde ik dat de opleiding mij structuur kon geven en inzicht in dat wat ik kon. Het voelde als thuiskomen en dat had ik heel mijn leven nog nergens zo gevoeld.  Zo veel inzichten! De studie heeft mij op ‘de weg eruit’ gezet. Maar heel anders dan ik kon vermoeden. Want ‘de weg eruit’ bleek ‘een tocht naar binnen’ te zijn. De weg van bevrijding is die van bewustwording en leren over je zelf, wat je hebt, maar vooral wie je bent. Een tocht langs gewoontes en beschermingsmechanismen naar mogelijkheden, vertrouwen en een liefde die alles insluit. Naar een weten dat er eigenlijk geen IK en JIJ is, maar een WIJ. Dat is wat de het volgen van de Movers opleiding mij gebracht heeft. De ervaringen die ik heb opgedaan gun ik iedereen en wil ik graag delen. Daarom kies ik ervoor als Transformatie Therapeut aan de slag te gaan.

 

Caroline van Dullemen 

Meer ruimte voor mezelf. Dat heeft de opleiding me gebracht. Ruimte creëren voor jezelf betekent o.a. beter grenzen aangeven en daar binnen blijven. Ik had een overmatig plichtsbesef, was altijd maar bezig met wat anderen van mij verwachtten. De buitenwereld had het bij mij voor het zeggen. Maar wat wilde ik eigenlijk zelf? Dat was ik kwijt. Ik heb op de opleiding geleerd meer te voelen en het denken los te laten. Milder te zijn voor mezelf. Ik was erg perfectionistisch en had faalangst. Door dit los te kunnen laten voel ik me ruimer in mijn vel. Meer ontspannen. Ik ben nu op een punt aangekomen dat ik LEEF in plaats van overleef.Ook in mijn werk als communicatieadviseur pas ik mijn ervaringen vanuit de NEM toe. Ik coach mensen om vanuit hun innerlijk te bewegen. Ik praat met ze over wat hen nu werkelijk motiveert, stimuleert en drijft. Ware transformatie begint vanuit de kern!

 

Klik hier voor de movers visie.

Klik hier voor de opbouw van de opleiding.

Klik hier voor informatie over wat je met de opleiding kunt.

Klik hier om je aan te melden voor een open dag.

Terug

Comments are closed.