Oprichters en Creators

Nathalie en José, 2 maatjes die samen de NEM runnen vanuit liefde en passie!

Oprichters & Creators
NEM Academy

José van den Diepstraten & Nathalie van Spall vormen de creators van NEM Academy. Zo hetzelfde qua aanpak en visie maar toch heel anders. Ze kunnen met elkaar praten zonder woorden. En 1+1 is in hun geval 5!

Kwaliteit, Vernieuwing en Creatie is hun gezamenlijke strategische motto dit alles vanuit een psychologische, energetische en spirituele no-nonsense benadering. Samen schreven ze het boek ‘Zelf Ontdekt ZichZelluf’.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het boek ‘Knetterlekker in je vel, in 5 stappen naar een leven zonder drama’s en gedoe!’. Dit boek is gebaseerd op het NEM Model®, een model dat José en Nathalie samen hebben ontwikkeld en zal worden uitgegeven door Kosmos Uitgevers. Het NEM Model® is een unieke integrale psycho-spirituele methodiek waarmee mensen zichzelf en/of anderen kunnen begeleiden. Het leidt naar een leven zonder angsten, saboterende gedachten & beperkende negatieve overtuigingen. Het leidt je naar het leven dat je wilt leven.

Daarnaast zijn José van den Diepstraten en Nathalie van Spall bezig met het managementboek ‘Met een erectie naar je werk’ Een boek voor de leiders van morgen.

Nathalie van Spall
Nathalie (links op foto) is een creatieve generalist. Zij studeerde Beleid Bestuur en Management, Sjamanistisch genezen en Psychosociale Therapie. In 1999 richtte zij Mana op. Nathalie is Reiki Master en heeft ruimschootse ervaring in het begeleiden van veranderings- en transformatieprocessen bij mensen, teams en organisaties. Haar kracht is gelegen in het integreren van verschillende disciplines.
Haar aanpak wordt gekenmerkt door een integratie van intuïtieve energetische vermogens, psychologisch en bedrijfsmatig inzicht. Nathalie schreef 8 jaar lang artikelen voor diverse management en ondernemers vakbladen.
Naast het vormgeven aan het strategisch beleid binnen New Energy Movers vervult zij tevens docenttaken.

José van den Diepstraten
José (rechts op foto) is zeer veelzijdig onderlegd. Zij studeerde HBO-J, Psychosociale Therapie en Energetische Coaching. Als opvoedingsdeskundige werkte zij eerst voor lange tijd als directeur van een jongerenorganisatie waarna ze haar praktijk Gaya-center oprichtte. José heeft ruimschootse ervaring in het begeleiden van teams, jongeren en mensen bij diverse transformatievraagstukken. Dit doet zij op haar eigen unieke krachtige en intuïtieve energetische manier (zij is Reiki master en maakt gebruik van diverse Shin-do technieken).
José is tevens auteur van de boeken ‘Afscheid’ en ‘Zonnevrouw’ en ook nog eens zeer sportief onderlegd. In 2017 werd ze Wereldkampioen Karate bij de dames 35+.
Naast het vormgeven aan het strategische beleid binnen New Energy Movers vervult zij tevens docenttaken.

Comments are closed.