Docenten en Trainers

Docenten & Trainers NEM Academy

 

Susanne Graf

Susanne Graf

Susanne Graf

Susanne is psychosociaal therapeut en werkt naast haar werkzaamheden als docent in haar eigen praktijk. Zij geeft les in alle modules bij de NEM en geeft daarnaast de bijscholing individuele systeemdynamiek. Haar kracht zit vooral in het goed kunnen ‘intunen’ op mensen waardoor zij mensen snel bij hun gevoel kan brengen. De manier waarop zij dit doet is liefdevol maar duidelijk en soms confronterend. Zij is een inspirator tot creativiteit en dol op verbinden wat er maar te verbinden valt… Zij weet als geen ander waar af te kappen en waar het proces even te laten doorlopen door haar jarenlange achtergrond als docent. Zij heeft al acht jaar een goedlopende praktijk voor therapie en coaching en geeft verschillende workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Sander van den Berg

Sander van den Berg

Sander is transformatie en energetisch coach en geeft lessen op het gebied van Energetica. Hij begeleidt en coacht mensen bij persoonlijke en arbeidsgerelateerde vraagstukken. Sander is een zeer veelzijdig mens die onzichtbare energetische processen voor studenten werkbaar en praktisch kan maken.

 

 

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda is transformatie coach, zij kan mensen op een liefdevolle en duidelijke manier confronteren. Zij heeft een sterkte intuïtie en straalt rust en veiligheid uit. Hierdoor voelen mensen zich op hun gemak en weet zij het best uit de ander naar boven te halen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als transformatiecoach/therapeut, docent en supervisor en tevens gespecialiseerd in EMDR.

 

 

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine is arbeids- & organisatiepsycholoog. De grote passies van Sabine zijn psychologie, Mindfulness, energiemanagement en transformatietherapie. Ze werkt als zelfstandige, geeft al 15 jaar trainingen en begeleidt mensen op het gebied van levensvragen en werkgerelateerde uitdagingen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent.

 

 

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree is een allround trainer en docent op het gebied van o.a. psychopathologie. Hij geeft les aan professionals en vrijwilligers die te maken hebben met mensen die psychiatrische problematiek hebben. Tevens is hij docent Verpleegkunde. Etienne is verbonden aan de NEM Academy als docent aan de opleiding PsbK.

 

 

 

Myriam van Nieuwburg

Myriam van Nieuwburg

Myriam studeerde HBO Maatschappelijk Werk en heeft zich gespecialiseerd in systemisch werk. Zij heeft een passie voor het begeleiden van familie- en gezinssystemen en heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en het schoolmaatschappelijk werk. Myriam laat zich in de ontmoeting verrassen door de mens tegenover haar en wil mensen raken in hun kern: therapiemagie. Naast haar praktijk in gezinsbegeleiding is Myriam verbonden aan NEM Academy als docent van de opleiding PSbK en de Movers opleiding.

 

 

 

Karin van Gaal

Karin van Gaal

Karin van Gaal

Karin is psychosociaal en systemisch therapeut. Zij werkt graag vanuit haar intuïtie, daar ligt haar kracht. Haar specialiteiten zijn traumaverwerking en relatietherapie. Zij  bestuurt een stichting en  is verbonden aan de NEM Academy als docent aan de opleiding PSbK. Daarnaast verzorgt zij ook onze EMDR bijscholing.

 

 

 

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink is arts en en hypnotherapeut. Zij heeft haar eigen praktijk en is tevens werkzaam als arts in een obesitas kliniek. Zij is docent aan de opleiding PSbK.

 

 

 

Elra Heus 2017

Elra Heus

Elra Heus – de Graaf

Elra is energetisch & creatief therapeut en coach. Ze heeft een eigen praktijk waar ze mensen ondersteunt en begeleidt. Ze zet haar intuïtie en ervaring op energetisch en kunstzinnig gebied in om mensen te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Elra werkt bij ons als docent.

 

 

 

Saskia Basten

Saskia Basten

Saskia Basten

Saskia Basten is Transformatie coach en trainer. Op basis van haar opleidingen, (levens)ervaring èn haar verbinding met de Bron biedt ze spirituele en persoonlijke ontwikkeling trainingen. Ze gebruikt hierbij een zeer effectieve verbinding tussen de moderne technieken van Transformatie coaching en de Oerwijsheid van de Godin en de Engelen. Saskia heeft een eigen praktijk en is ook eigenaar van het Huis voor Zingeving. Ze is verbonden aan NEM Academy als docent.

 

 

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs is Transformatie Coach en is Mindfulness Trainer. Hij heeft een eigen praktijk waarin hij mensen begeleidt bij diverse vraagstukken. Daarnaast is hij werkzaam bij GGZMomentum waarin hij ook veel werkt met mindfulness o.a. bij after-care. Twan geeft de bijscholing Mindfulness.

 

 

 

 

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter werkt als haptotherapeut in haar eigen praktijk. Eline’s kwaliteit ligt in ruimte en aandacht geven aan wie jij werkelijk bent. Eline heeft jarenlange ervaring als trainer opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2011 is zij haar passie gaan volgen en vanuit haar eigen praktijk gaan werken. Eline geeft de bijscholing Haptonomie.

 

 

 

Ilse van Holten

Ilse van Holten

Ilse van Holten

Ilse heeft een veelzijdige achtergrond. Zij heeft ruime ervaring als trainer/docent in het bedrijfsleven. Tegenwoordig ligt haar passie op het gebied van menselijke begeleiding. Haar kracht ligt in het kunnen combineren van therapeutische, energetische en didactische vaardigheden. Met haar dynamische en diepgaande werkwijze weet zij als geen ander mensen te raken o.a. door haar sjamanistische achtergrond. Naast haar werkzaamheden als trainer/docent heeft zij tevens een eigen praktijk.

 

 

Maria de Cock

Maria werkt met mensen met een verslaving en/of met psychiatrische problemen. Ze heeft veel ervaring met trainen en groepswerk. In haar werk zoekt zij de verbinding door middel van (geleide) meditatie, visualisaties en lichaamswerk. Zij laat zich graag inspireren door het gebruik van rituelen en van de sjamanendrum. Zij is als docent aan de NEM verbonden.

 

 

Erica van Riet

Erica is A&O psycholoog en heeft meer dan 20 jaar ervaring met lesgeven. Ze heeft veel in het bedrijfsleven getraind tot ze haar eigen praktijk is gestart in 2007. Sindsdien werkt ze als lichaamsgericht en energetische integratietherapeut in haar eigen praktijk. Naast therapiesessies, geeft ze workshops voor persoonlijke ontwikkeling waarin energie, dans, sjamanisme en natuur een rol spelen. Veelzijdig als ze is, organiseert ze spirituele reizen samen met haar man en is ze werkzaam als docent voor coachopleidingen in de complementaire sector. Sinds 2017 werkt ze als docent voor de NEM. Erica is warm, integer, gevoelig, authentiek, scherp, flexibel en dankbaar voor de bijdrage die ze kan leveren aan de groei van mensen.

 

Tilly Uijlenbroek

Tilly is trainer en therapeut Emotioneel lichaamswerk. Als docent maakt ze je wegwijs op welke manieren je in contact kunt komen met je lichaam, je gevoel, en vervolgens hoe je met deze vrijgekomen gevoelens en energie om kunt gaan. Naast haar werkzaamheden als docent heeft ze vanaf 2002 een eigen praktijk. Daarin geeft ze trainingen emotioneel lichaamswerk, werkt ze therapeutisch in individuele consulten, en geeft ook integratieve massages. Wat ze graag wil uitdragen is dat wanneer je leeft vanuit je gevoel, je zelf de sleutel bent tot het ervaren van rust, vrede en ontspanning in jezelf, en weer in contact komen met je bron, je innerlijke wijsheid.

 

Francis Smulders

Francis Smulders

Francis is registertherapeute, Aura-Soma kleurendocent en Aura-Soma kleurencoach. Francis werkt bij NEM Academy als docente. Haar specialisatie is coaching naar de ziel. Naast haar werkzaamheden als docente heeft heeft ze een eigen praktijk.

 

Comments are closed.