Docenten en Trainers

Docenten & Trainers NEM Academy

 

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda van Donge

Brenda is transformatie coach, zij kan mensen op een liefdevolle en duidelijke manier confronteren. Zij heeft een sterkte intuïtie en straalt rust en veiligheid uit. Hierdoor voelen mensen zich op hun gemak en weet zij het best uit de ander naar boven te halen. Zij is verbonden aan NEM Academy als transformatiecoach/therapeut, docent en coördinator.

 

 

Margo Engelen

Margo Engelen is van oorsprong verpleegkundige en jarenlang in de psychiatrie gewerkt. Zij is reeds 26 jaar werkzaam als trainer en docent en geeft les bij diverse opleiding in de sector Zorg en Welzijn.

Haar kracht ligt in het mensen in beweging brengen, stimuleren en motiveren, hun eigen kracht naar boven halen. Margo is docent PsBk.

 

Sander van den Berg

Sander van den Berg

Sander is transformatie en energetisch coach en geeft lessen op het gebied van Energetica. Hij begeleidt en coacht mensen bij persoonlijke en arbeidsgerelateerde vraagstukken. Sander is een zeer veelzijdig mens die onzichtbare energetische processen voor studenten werkbaar en praktisch kan maken.

 

 

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine Postema

Sabine is arbeids- & organisatiepsycholoog. De grote passies van Sabine zijn psychologie, Mindfulness, energiemanagement en transformatietherapie. Ze werkt als zelfstandige, geeft al 15 jaar trainingen en begeleidt mensen op het gebied van levensvragen en werkgerelateerde uitdagingen. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent.

 

 

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree

Etienne de Bree is een allround trainer en docent op het gebied van o.a. psychopathologie. Hij geeft les aan professionals en vrijwilligers die te maken hebben met mensen die psychiatrische problematiek hebben. Tevens is hij docent Verpleegkunde. Etienne is verbonden aan de NEM Academy als docent aan de opleiding PsbK.

 

 

 

Myriam van Nieuwburg

Myriam van Nieuwburg

Myriam studeerde HBO Maatschappelijk Werk en heeft zich gespecialiseerd in systemisch werk. Zij heeft een passie voor het begeleiden van familie- en gezinssystemen en heeft jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening en het schoolmaatschappelijk werk. Myriam laat zich in de ontmoeting verrassen door de mens tegenover haar en wil mensen raken in hun kern: therapiemagie. Naast haar praktijk in gezinsbegeleiding is Myriam verbonden aan NEM Academy als docent van de opleiding PSbK en de Movers opleiding.

 

 

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink

Marloes Lurvink is arts en en hypnotherapeut. Zij heeft haar eigen praktijk en is tevens werkzaam als arts in een obesitas kliniek. Zij is docent aan de opleiding PSbK.

 

 

 

Elra Heus 2017

Elra Heus

Elra Heus – de Graaf

Elra is energetisch & creatief therapeut en coach. Ze heeft een eigen praktijk waar ze mensen ondersteunt en begeleidt. Ze zet haar intuïtie en ervaring op energetisch en kunstzinnig gebied in om mensen te motiveren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Elra werkt bij ons als docent.

 

 

 

Saskia Basten

Saskia Basten

Saskia Basten

Saskia Basten is Transformatie coach en trainer. Op basis van haar opleidingen, (levens)ervaring èn haar verbinding met de Bron biedt ze spirituele en persoonlijke ontwikkeling trainingen. Ze gebruikt hierbij een zeer effectieve verbinding tussen de moderne technieken van Transformatie coaching en de Oerwijsheid van de Godin en de Engelen. Saskia heeft een eigen praktijk en is ook eigenaar van het Huis voor Zingeving. Ze is verbonden aan NEM Academy als docent.

 

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs

Twan Roefs is Transformatie Coach en is Mindfulness Trainer. Hij heeft een eigen praktijk waarin hij mensen begeleidt bij diverse vraagstukken. Daarnaast is hij werkzaam bij GGZMomentum waarin hij ook veel werkt met mindfulness o.a. bij after-care. Twan geeft de bijscholing Mindfulness.

 

 

 

 

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter

Eline Potter werkt als haptotherapeut in haar eigen praktijk. Eline’s kwaliteit ligt in ruimte en aandacht geven aan wie jij werkelijk bent. Eline heeft jarenlange ervaring als trainer opgedaan in het bedrijfsleven. Sinds 2011 is zij haar passie gaan volgen en vanuit haar eigen praktijk gaan werken. Eline geeft de bijscholing Haptonomie.

 

 

 

 

Ilse van Holten

Ilse van Holten

Ilse van Holten

Ilse heeft een veelzijdige achtergrond. Zij heeft ruime ervaring als trainer/docent in het bedrijfsleven. Tegenwoordig ligt haar passie op het gebied van menselijke begeleiding. Haar kracht ligt in het kunnen combineren van therapeutische, energetische en didactische vaardigheden. Met haar dynamische en diepgaande werkwijze weet zij als geen ander mensen te raken o.a. door haar sjamanistische achtergrond. Zij is werkzaam als docent en therapeut.

 

 

Tilly Uijlenbroek

Tilly is trainer en therapeut Emotioneel lichaamswerk. Als docent maakt ze je wegwijs op welke manieren je in contact kunt komen met je lichaam, je gevoel, en vervolgens hoe je met deze vrijgekomen gevoelens en energie om kunt gaan. Naast haar werkzaamheden als docent heeft ze vanaf 2002 een eigen praktijk. Daarin geeft ze trainingen emotioneel lichaamswerk, werkt ze therapeutisch in individuele consulten, en geeft ook integratieve massages. Wat ze graag wil uitdragen is dat wanneer je leeft vanuit je gevoel, je zelf de sleutel bent tot het ervaren van rust, vrede en ontspanning in jezelf, en weer in contact komen met je bron, je innerlijke wijsheid.

 

Chantelle Kompier

Chantelle Kompier

Chantelle Kompier

Chantelle is afgestudeerd in o.a. de volgende disciplines Medisch therapeut, Orthomoleculair Therapeut, klinisch Therapeut in de Psycho-Neuro-Immunologie, DNA & Nutrigenomics specialist, Oplossingsgerichte psychotherapeut en met specialisaties in o.a. Cholesterol, Hormonen, Detox, Sport, Zwanger, Kruidengeneeskunde, Enzymen en Feng Shui.

Haar passie en levensdoel valt goed te omschreven als het combineren van harde (ratio, biochemie, wetenschappelijke) kennis en zachte (psyche, luisteren, gevoel) vaardigheden. Chantelle is eigenaar van een complementaire praktijk, waar zij inmiddels duizenden mensen begeleidde naar een Gezonder Be(wus)ter leven. Daarnaast is ze vicevoorzitter van een grote beroepsvereniging in het CAM veld. Zij is verbonden aan de NEM Academy als docent.

 

 

Comments are closed.