Back Office

Back Office

 

  Ilse van Holten
Ilse loopt al enkele jaren rond bij NEM Academy als student aan de opleiding tot Transformatie Coach en Therapeut. Op maandagen is ze aanwezig als co-therapeut. Op dinsdagen en woensdagen versterkt zij de backoffice en is zij een spil in het web rondom strategische vernieuwingen. Je kunt met al je vragen bij Ilse terecht. Naast haar werkzaamheden bij NEM Academy heeft Ilse haar eigen praktijk voor coaching en therapie en geeft zij meditatie- en bewustzijnstrainingen.

 

Inge Havermans
Inge is bij ons gestart in september 2016 als stagiaire ter ondersteuning van de Back-office. Zij bleek al snel een zeer talentvolle jongedame en met veel plezier werkt zij nu als administratief medewerkster in het team.

 

 

 

 

Karin van Gaal 
Karin zit al vanaf het begin in de examencommissie van NEM academy Academy en  is een van onze docenten m.b.t. een aantal bijscholingen zoals EMDR en organisatieopstellingen. Karin is op maandagmiddagen werkzaam als kwaliteitsmanager van al onze opleidingen. Naast haar werkzaamheden bij de NEM Academy  bestuurt Karin een stichting waarvoor zij werkt als psychosociaal  therapeut /trainer.  Suraj Mohunlol
Suraj heeft van zijn hobby zijn werkt gemaakt. Hij houdt van puzzelen met databases, het technisch uitwerken en geheel naar wens vormgeven. Daar krijg krijgt hij energie van en daarom werkt hij achter de schermen met plezier aan nieuwe ontwikkelingen van de NEM Academy. Inhoudelijk kan hij er helaas nog niet veel over loslaten, maar hij kan wel vertellen dat we een goed vooruitzicht hebben!

Comments are closed.