Oud-NEM Academy studenten Opleiding Coach Breda ONTHEMOOV!

Het ontstaan van Onthemoov begint in 2009. Caroline logeert regelmatig bij Denise vanwege hun werk, beiden ZZP’er/communicatieadviseur. Tijdens het wandelen in de avonduren, wordt er veel gepraat over ‘de dingen des levens’. Caroline vertelt bevlogen over de opleiding coach Breda bij NEM Academy. Denise besluit hierdoor zich ook aan te melden voor de opleiding. Ook Annegien start met de opleiding.

Alhoewel we alle drie verschillende levenslessen hebben, is een ding wel duidelijk: de inspirerende bijeenkomsten en intervisies bij New Energy Movers betekenen een kentering in ons leven. De Opleiding aan NEM Academy heeft voor ons een groot verschil gemaakt, ‘we zijn erdoor Onthemoov geraakt’.

Oud-studenten Denise, Annegien en Caroline. De Opleiding aan NEM Academy heeft voor ons een groot verschil gemaakt, ‘we zijn erdoor Onthemoov geraakt’.

Camino
We raken met zijn drieën goed bevriend en ook letterlijk zijn we met elkaar ‘onthemoov’. We delen onze passie voor diepgang in ons leven. Samen maken we een aantal verre reizen en hebben de nodige kilometers in de benen door de Camino te lopen. Daar ontstond het idee om onze krachten te bundelen en het landelijke training- en coachingsbureau Onthemoov op te richten.

Balans en ZZPdagen
Onthemoov is een landelijk trainings- en coachingsbureau dat mensen helpt bij vraagstukken over balans. Hoe ontspan je in je professionele leven? Hoe zorg je goed voor jezelf? Onthemoov helpt op individuele basis en in groepsverband. Ook verzorgen we meerdaagse balansweekenden gericht op innerlijke rust, persoonlijke groei en (zakelijke) inspiratie. Verder biedt Onthemoov dagworkshops aan voor oa startende zzp’ ers. Coaching bieden we aan op drie plekken in Nederland: Brabant, Zuid-Holland en Zeeland.

Meer informatie over onthemoov? www.onthemoov.nl

Onthemoov bestaat uit Annegien Verschoore de la Houssaije (Goes), Caroline van Dullemen (Eindhoven) en Denise van Marwijk (Voorburg), oud studenten NEM

Meer info over de opleiding coach Breda die Annegien, Caroline en Denise volgden?

Aanmelden open dag Intake Download Proefles
Tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.