Opleiding psychotherapeut

Aanmelden open dag Intake Inschrijven Download Proefles

Transformatie coach en therapeut Breda

Een opleiding tot psychotherapeut houdt zich bezig met de psychosociale problematieken en psychiatrische stoornissen. Bekende voorbeelden van psychotherapeuten zijn Sigmund Freud, Carl Jung en, van eigen bodem, Anna Enquist. Een opleiding tot psychotherapeut duurt vier jaar en is enkel toegankelijk voor degenen die artsexamen hebben gedaan, doctoraalexamen psychologie, pedagogische wetenschappen of gezondheidswetenschappen met als afstudeerrichting geestelijke gezondheidskunde. Wil jij wel mensen kunnen helpen maar ben je van mening dat psychotherapie niet alle facetten behandelt die kunnen helpen om blokkades bij mensen op te heffen? Denk jij dat er meer gereedschappen zijn die jij zou willen leren? In dat geval ben jij bij New Energy Movers in Brede aan het juiste adres!

Veelzijdiger en afwisselender dan een opleiding tot psychotherapeut

Bij NEM Academy geven we geen psychotherapeut opleiding maar kiezen we voor een integrale aanpak. Dit doen we omdat wij vanuit een holistische visie werken en inzien dat alles energie is en met elkaar is verbonden. Wij kiezen daarom voor een verbinding van praktische psychologie, spirituele wetten, intuïtieve vermogens, energetisch bewustzijn, kosmische verbindingen en het begeleiden van diepgaande menselijke veranderingsprocessen. Hierdoor ontstaat een bredere kijk op de aanpak van problemen dan je tijdens een opleiding psychotherapeut kunt ontwikkelen.

De opbouw van de opleiding transformatie coach & therapeut:

• Per jaar volg je 2 leermodules. De gehele opleiding bestaat uit 6 modules.
• Je hebt één avond per week les of eens in de twee weken één dag.
• Iedere module wordt afgesloten met een tentamen en certificaat.
• Per module volg je 1 ontwikkelingsdag.
• Per module heb je 1 intervisie.
• Per module voer je 2 individuele transformatiegesprekken.
• Je studeert af door middel van een scriptie en eindgesprek.
Een ander voordeel t.o.v. een psychotherapeut opleiding is dat je tijdens onze cursussen in kleine groepen werkt (maximaal 15 personen) en er veel ruimte is voor persoonlijk ontwikkeling. Omdat je zelf het gereedschap bent om mensen te kunnen helpen, moet je technieken ook allemaal zelf ervaren. Gaandeweg leer je om steeds meer vanuit je eigen kern te werken. Daarbij zijn zelfbewustzijn en zelfreflectie erg belangrijk en daar bieden wij alle ruimte voor tijdens onze opleiding tot transformatie coach/therapeut.

Contact opnemen met NEM Academy

Wil je meer informatie over onze opleiding tot transformatie therapeut? Of heb je misschien interesse in onze psychosociale basiskennis opleiding (16 lesdagen)? Bekijk dan onze website, bel: 076 521 95 73 of mail ons via info@newenergymovers.nl. Je kunt ook een afspraak maken voor een individuele begeleiding of kom met ons enthousiaste team kennismaken tijdens onze open dagen.

Voor meer informatie, aanvraag van een brochure of vragen kun je contact met ons zoeken via onderstaand formulier.
Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie van ons.

Aanmelden open dag Intake Inschrijven Download Proefles


Opleiding Coach en Therapeut

opleiding coach therapeut home

Open Dag op zondag 3 juni ’18

open dag

Dagtraining Zelfontwikkeling

Dagtraining zelfontwikkeling home

Psychosociale Basiskennis

EMDR bijscholing

Familieopstellingen

familiepstellingen home

Individueel Systemisch Werk

individueel systemisch werk home

Retraite en Bezinningsweekend

Retraite en Bezinningsweekend home

Inspirerende Succesweek

Individuele Begeleiding

transformatie therapie home

Comments are closed.