IS DIT HET BOEK DAT BURN-OUT EN STRESS GAAT VOORKOMEN?

Stress 😵 en depressie 😞 lijken op dit moment volksziekte nummer een te worden. Meer dan 20% van onze werkende bevolking schijnt met een of meerdere burn-out klachten rond te lopen of zelfs richting een burn-out te gaan. In Amerika zitten ze zelfs al rond de 40%. Dus laten we die trend vooral niet overnemen!

Een burn-out zet je leven in één klap stil!

 

Nathalie is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en heeft de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid in diepgaande transformatie processen.

Nathalie van Spall, een van de auteurs van ‘Knetterlekker in je vel’, kan erover meepraten:
Reizen ✈️, lachen 🤣, creëren 💖 en met mijn partner genieten van een lekker wijntje 🍷 op het terras onder het genot van een warme bitterbal. Heerlijk shoppen en kletsen met mijn tienerdochter en boven alles knetterlekker genieten van het mooie dat het leven mij te bieden heeft.

Dit is zoals ik nu in het leven sta, maar ik heb het leven niet altijd als simpel en leuk ervaren. Op jonge leeftijd verloor ik mijn vader uit het oog en als workaholic kwam ik in mijn jonge jaren in een heftige burn-out terecht. Mijn leven stond in één klap compleet stil. Een gevoel dat je zelfs je ergste vijand niet toewenst.
 

Nathalie schreef samen met José het boek ‘Knetterlekker in je vel’

 
In dit boek wil ik mijn levenslessen met jullie delen. Tevens mijn vakkennis, visie en ervaringen die ik heb opgedaan werkzaam als loopbaancoach en trainer.
We nemen je in vijf simpele stappen mee naar een leven zonder drama en gedoe.

• Heb jij last van stress of ga je misschien zelfs richting een burn-out?
• Wil je ook leven zonder angsten, saboterende gedachten en beperkende negatieve gedachten?
• Heb je behoefte aan meer energie?

Dit boek, dat 27 oktober verschijnt, zou je nog wel eens kunnen helpen!
De opzet van de vijf stappen is praktisch en helder en je kunt het nu al bestellen.

Sterker nog, als je het boek bestelt vóór 26 oktober dan krijg je het e-book ‘Zelf Ontdekt ZichZelluf’ kado 🎁 én je maakt kans 🍀 op de gratis module Persoonlijke Ontwikkeling ter waarde van € 1450,- (of een andere module naar keuze).
De prijswinnaar wordt tijdens de boeklancering bekend gemaakt.

BESTEL NU

Wil jij ook leven zonder angsten, saboterende gedachten en beperkende negatieve gedachten? Met dit boek van José van den Diepstraten & Nathalie van Spall zit jij binnen no time knetterlekker in je vel!

Uitgegeven door Kosmos Uitgevers

Volg het hele proces ook via Instagram Knetterlekker in je vel of via onze site knetterlekkerinjevel.nl.

Tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.