Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(94)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
<
(4) Jacqueline Chalacan Heredia
Fri, 9 November 2012 19:43:55 +0000

Voordat ik met de NEM begon, was ik al een bezige bij; had van alles al gedaan, van diverse werkplekken tot studies, cursussen, reizen en een paar jaar buitenland. Nu, jaren later, een gezin, een drukke baan en nog steeds van alles omhanden. Maar ik wilde méér, met de bedoeling om, naast het onderwijs, een eigen praktijk te starten. Dus ging ik naar de open dag van de NEM en ik was verkocht. Open en onbevangen stapte ik er in, dacht dat ik mezelf wel kende, dacht dat ik wel wist hoe ik bij mijn gevoel moest komen, dacht dat ik wel wist hoe het allemaal in elkaar steekt! Ik ben er achter gekomen: nu begínt het pas! De ontdekkingsreis naar JEZELLUF, want dat is het. Dit is pas mijn 2e module en langzamerhand komen er steeds meer puzzelstukjes bij die wonderbaarlijk genoeg in elkaar passen. Stukje bij beetje werk ik naar mijn kern toe, om vervolgens weer keihard in mijn gewoontes te vervallen, dan me er weer bewust van te worden, enz..en zo kom ik stapje voor stapje verder in mijn eigen proces. Het leuke is dat ik nu ook bij anderen die linken ga zien, waar ik zelf al tegenaan ben gelopen tijdens de cursusavonden, intervisies, gesprekken of trainingsdagen. Want ook dát is zo goed: je wordt aan alle kanten begeleid in je proces, je leert door afwisselend coach en coachee te zijn, kortom, je wordt binnenste buiten gekeerd. En dat is goed, want alleen door zélf aan den lijve ondervonden te hebben en bewust te worden van je eigen mechanismen, je gedrag, de ontdekking waarom je bent zoals je bent, alleen dán zul je anderen goed kunnen begeleiden of therapie kunnen geven. Ik voel me thuis bij de NEM, de sfeer is warm en veilig, de lesstof is boeiend en elke cursusavond opent weer nieuwe deurtjes, op weg naar ‘jezelluf’..

(3) adrie van den biggelaar
Fri, 9 November 2012 11:59:47 +0000

Ik volg momenteel de opleiding en zit nu halverwege mijn tweede module. Ik zal proberen zo kort mogelijk te zijn over mijn ervaring met de NEM. Het voelde goed om te beginnen. Toen ik eenmaal begonnen was, wilde ik vluchten. Ik kwam bij mezelf binnen. Nu kan ik zeggen, het is een geschenk. Een mooier geschenk kon ik mezelf niet geven. Hier gebeuren dingen die je thuis doen komen in jezelf. Hier mag je zijn, ongeacht wat je doet. Twee dingen mag je niet, dat is aan iemand zijn proces en iemand zijn vrije wil komen. Wat dat inhoud dat word je vanzelf geleerd. Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik de kans aangereikt heb gekregen en nu zelf ontdek wie ik echt ben. Tegen ieder ander die vraagt over de NEM zeg ik: voelt het goed, doen! En maak net als ik ook een ontdekking reis naar jezelf.

(2) Veronique Hoosemans
Thu, 8 November 2012 15:13:27 +0000

De opleiding tot transformatie coach is voor mij de slagroom op de taart, mijn diploma voor de rest van mijn leven! Ik had al veel hobbels genomen de afgelopen jaren en voelde me ook in een soort van balans. De opleiding biedt mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen waar ik niet bij kon. Als eerstejaars voel ik de groei en mijn blik naar de wereld is aan het veranderen. Het leven wordt steeds mooier en ik ben ervan overtuigd dat ik deze leerschool kan en mag doorgeven in welke vorm dan ook!


(1) Jacqueline van Vilsteren
Mon, 5 November 2012 13:08:00 +0000

De beroepsopleiding tot Transformatie coach, -therapeut, -mover brengt je bij de kern. De kern van jezelf en de kern van al wat is. Het is een uitdagende en inspirerende reis. Met begeleiding, motivatie en inspiratie van professionals en ervaringsdeskundigen.
Wil je écht leven? Wil ook jij je authentieke zelluf zijn? Je passie voelen en praktiseren? GA ERVOOR! Als coach, therapeut, mover; of wat jij ook doet of wílt doen.
Wat je hier ont-dekt zal je werk en heel je leven (lees: wezen) verrijken!
WAT WIL JIJ?


<

Comments are closed.