Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(94)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(14) Lieske Novo
Tue, 23 April 2013 14:12:11 +0000

Ik volgde de dagtraining Zelfontwikkeling. Soms heb je een kaart nodig of een routebeschrijving die je naar de juiste weg leidt om je eigen pad te vinden en te volgen. Bedankt voor deze kaart!

(13) Gerry van Schendel-Kroese
Wed, 16 January 2013 14:33:42 +0000

Naar aanleiding van de lezing bij de Vrij Metselaarsloge
'Het Vrije Geweeten' te Breda.

Sommigen hadden moeite met het reïncarnatie idee, maar we zijn allemaal zoekende en ieder pakt het beste uit de les. Vroeger werden de grote wijsheden doorgegeven van leermeester op leerlingen, die er voor openstonden en bleef voor de on-ingewijden een geheim.

Nu in deze tijd staan er meer mensen open voor innerlijke waarheid. Nathalie en José brengen dit op een mooie, vredelievende wijze vanuit hun hart, over aan de mensen, die er voor open staan. Het is hun missie...

Hartelijk dank voor deze fijne uiteenzettingen.
Zie ook hun boeken. 'Zelf ontdekt Zichzelluf'en anderen.

Spirituele wetten, kosmische verbindingen en intuïtieve ontwikkeling, spreken mij erg aan...

Gerry van Schendel-Kroese
Ps als ik jong was zou ik hun Coachopleiding aan de NEM Academy volgen

(12) Debby van der Plas
Tue, 15 January 2013 15:38:07 +0000

Ik heb een 'technische' achtergrond door mijn opleiding op de TU. Zeven jaar geleden heb ik mij omgeschoold naar neurofeedbacktrainer (= hersentrainer), eigenlijk een combinatie tussen de 'zachte' kant als therapeut en de 'harde' kant met de techniek die wordt gebruikt bij neurofeedbacktraining. Mijn rationele, prestatiegerichte kant is inmiddels voldoende ontwikkeld. Ik wil nu als therapeut zelf meer mijn zachte en intuïtieve kant ontwikkelen. Niet alleen voor mezelf maar ook om mijn cliënten beter kunnen begeleiden in de processen die zij doormaken. Hiervoor zocht ik een opleiding die het onbewuste en intuïtieve in de mens ontwikkelde zonder het aardse, rationele en praktische uit het oog te verliezen. In mijn beleving heb je beide kanten nodig om je eigen praktijk te kunnen voeren en mensen goed te kunnen begeleiden in hun (transformatie)proces. Dit heb ik gevonden in de opleiding bij de NEM. Ik zit nu in mijn 2e module. Het is soms best zwaar, het is soms erg emotioneel, soms erg grappig, soms alles tegelijk. Maar ik ga altijd met veel plezier heen en heb er geen spijt van dat ik dit ben aangegaan. Maar .....bezint eer ge begint! Je komt jezelf hoe dan ook een keer tegen!

(11) Twan Roefs
Sun, 13 January 2013 11:19:38 +0000

Hallo Nathalie en Jose (en anderen), wat is de website mooi en vooral overzichtelijk geworden. Veel duidelijke en nuttige informatie. Tijdens de lesavonden had ik begrepen dat jullie bezig zijn met een boek over het Moversmodel. Is er al iets bekend wanneer dit uitgegeven gaat worden? Groeten, Twan

(10) Patricia
Fri, 21 December 2012 19:28:33 +0000

Hallo,
Ik ben al diverse maanden in therapie bij New Energy Movers. Ik was al jaren op zoek naar iemand die dieper bij mij zou kijken, dieper zou graven tot op het bot zou gaan. Na vele bezoeken te hebben gehad bij diverse therapeuten, die maar steeds de vinger niet op de zere plek konden leggen, werd ik eindelijk geleid naar New Energy Movers. Het was trouwens mijn nichtje Wendi die mij tipte. Ik ben haar ook hier dankbaar voor. Ik ben er nog niet maar wel op de goede weg en heb vertrouwen dat ik op het eind van deze leerzame reis er beter voorsta, dichter bij mezelf ben, dan toen ik instapte. Voor nu wil ik alvast de meiden bedanken (Marian en Monique) en zeker José voor haar begeleiding hierin.
Liefs Patries

(9) Edwin Vonk
Fri, 14 December 2012 15:58:07 +0000

Deze opleiding is behalve een opleiding tot transformatietherapeut tegelijk één grote persoonlijke ontwikkelingsreis. Alles wat je met mogelijke toekomstige clienten gaat doen beleef en onderga je zelf. Daardoor ben ik behalve dat ik therapeut/coach ben geworden persoonlijk ook enorm gegroeid. De opleiding is een perfecte mix van praktische tools en energetisch, systemisch werken. Inmiddels ben ik werkzaam als zelfstandig transformatietherapeut, ervaar ik dat ik mijn clienten enorm veel te bieden heb en dat de opleiding dus perfect aansluit op wat de praktijk in deze tijden vraagt.

(8) Kevin Elandiel Bouayed
Thu, 22 November 2012 15:40:42 +0000

In de NEM opleiding heb ik een instituut en een doel gevonden waar ik lang naar op zoek was. Al vanaf jonge leeftijd ben ik zoekende naar antwoorden op prangende levensvragen en de betekenis van het leven. De NEM voorziet niet alleen in de middelen om anderen te gaan leren coachen maar heeft het onvermijdelijke effect dat mijn zintuigen naar mezelf worden gekeerd om vooral de zoektocht in mezelf te beginnen. Als groep en als individu gaan we op reis door een reeks ervaringen en openbaringen die ons dichter bij onszelf en de essentie van het leven brengen met als gevolg deze kennis later als movers door te kunnen geven aan volgende generaties. De NEM biedt me wat iedere andere school heeft nagelaten: Lessen over het leven :)

(7) Marco
Tue, 13 November 2012 15:05:42 +0000

In ben in 2011 begonnen met de opleiding en het is één van de beste keuzes in mijn leven. Ik ben nu bezig met mijn derde module en ik leer en ervaar zoveel over mezelf, dat ik me soms ook wel eens afvraag wat ik in mijn voorgaande jaren heb gedaan.
Mijn burn-out heeft me eigenlijk in deze situatie gebracht. Ik kon niet meer ontkennen dat ik mijn leven anders moest gaan leiden. Maar hoe? Door de opleiding leer ik meer over mijn gedrag, conditioneringen, weerstanden, grenzen en mogelijkheden op verschillende manieren. Eigenlijk één grote ontdekkingstocht. En ook veel bevestiging van wat ik wel vermoedde, maar nooit durfde te openbaren; de kracht in mezelf. Handelen volgens mijn gevoel, op intuïtie, denken en voelen in balans. Tja, wie herkent dit niet in deze maatschappij waarin we nu leven?
Het volgen van deze studie heeft niet alleen mijn leven, maar ook die van mijn omgeving verandert. Meer en andere energie.
De naam klopt ook: New Energy Movers.
Eerst zelf bewust worden van mijn eigen krachten en vervolgens doorgeven. De wereld verandert, transformeert. Echt fantastisch om mee te mogen doen.


(6) Brenda van Donge
Tue, 13 November 2012 10:41:45 +0000

Wat zocht ik ?
Wie ben ik ?
Vragen die diep van binnen voelbaar waren.
Maar geen tijd om er bij stil te staan. Veel te druk met "overleven"
Want ik moet toch..., en je kan toch niet zomaar...

Toen ik mijn zogenaamde gehechtheden en zekerheden is van een afstand ging bekijken en me durfde af te vragen of dit echt is wat me gelukkig maakt merkte ik tot mijn verbazing dat ik me liet meezuigen zonder te doen wat ik echt zelf wilde.

Tijd voor mezelf maken, stilstaan bij mijn keuzes en gedachten.
Bewust worden waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.

Gelukkig was de drang te weten waarom ik hier ben en wat ik mag betekenen groter.
Zo begon mijn ontdekkingsreis naar mezelf bij de NEM.
Op de open dag werd het me duidelijk, hier kan ik op zoek gaan met mijn vragen die ik diep van binnen voel. En ontdekken wie ik ben.
Nu ik inmiddels in de tweede module zit kom ik er steeds meer achter wie ik ben. Zonder opgelegde regels maar in vrijheid. In de vertrouwde omgeving van de NEM met een team authentieke en warme mensen.
Hier durf ik bewust naar mezelf te kijken. Confronterend soms, maar prachtig om jezelf te vinden.

Het is voor mij de beste keuze die ik kon maken !


(5) Monique Adriaansen
Mon, 12 November 2012 13:42:13 +0000


Een opleiding waarbinnen ik mijn kwaliteiten als mens en hulpverlener steeds verder ontwikkel, door mezelf te leren kennen en te zijn. Het voelen van emoties van anderen bracht mij in mijn baan als maatschappelijk werkster vaak in verwarring, nu leer ik wat ik voel niet altijd van mijzelf is en leer de emotie van de ander te scheiden van de emotie van mijzelf. Ik leer mij af te stemmen op de ander zonder mijzelf kwijt te raken.(ken u zelf, ken de ander!) .
Mijn (spirituele) kwaliteiten ontwikkel ik (verder), maar wel met aandacht en handelen gericht op mijn leven en werken hier en nu. De lessen zijn theoretisch goed onderlegd. Geen “gezweef”, down to earth! (En neig ik tot “zweven”dan word ik door één van de docenten weer met beide benen naar beneden getrokken!!!)
Stel dat ik na deze opleiding niet verder zou gaan als coach/therapeut/mover, wat ik me nu niet kan voorstellen, dan ben ik als mens zoveel rijker, dat ik deze “ groei” niet had willen missen. De opleiding is een aanrader voor iedereen die bereid is om zichzelf te leren kennen en met stevige grond onder zijn/haar voeten in het leven wil komen te staan, maar zichzelf ook staande wil kunnen houden als de grond onder zijn voeten minder stevig blijkt dan verwacht….

Monique Adriaansen

Comments are closed.