Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(94)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(24) Marieke
Fri, 26 September 2014 10:53:19 +0000

De vijf dagen in opleiding was een bijzondere ervaring. Wetende dat iedereen met dezelfde interesse voor deze opleiding gekozen heeft, gaf mij een gevoel saamhorigheid en gedeelde motivatie. Ik voelde mij veilig en gerespecteerd in de groep. Ik kreeg de ruimte om mijn verhaal kwijt te kunnen en mijn gevoelens te uiten, dit was voor mij erg belangrijk omdat de gesprekken vaak erg diep gingen. Het was een ontdekking om iemand te mogen lezen en gelezen te worden. De opleiding is een mooie aanvulling op Gradatim. Nathalie, José en Susan, jullie waren een onmisbare schakel in het geheel! Veel dank, liefs, Marieke(23) Anne
Thu, 25 September 2014 18:16:26 +0000

De 5 daagse was voor mij een bijzondere ervaring. Ik heb mezelf en andere mensen op een andere manier leren kennen.
Ik heb geleerd waar de NEM in korte lijnen voor staat en ik heb in 5 dagen mogen ervaren hoe de NEM werkt.
Het waren mooie, emotionele en leuke dagen.
Dagen die een aanvulling op mijn leven zijn.

(22) Jaqueline van Vilsteren
Tue, 19 November 2013 15:27:56 +0000

Lieve José en Nathalie,

Dank voor jullie compassie, liefde, warmte, geloof en stimulans die jullie mij geven bij het gaan van mijn pad. Zo gevend! Fantastisch!

Jacqueline

(21) Manon Leest
Tue, 19 November 2013 15:25:53 +0000

Het is erg fijn om iemand gevonden te hebben die mij kan helpen
De sessies zijn zwaar maar erg leerzaam.
Ik merk echt vooruitgang dankzij de inzet van deze mensen.
Bedankt!

Manon

(20) Dirk van der Laan
Mon, 4 November 2013 08:12:02 +0000

De opleiding heeft mij zeer verrijkt. Je wijsheid wordt niet groter maar je leert vooral in jezelf te geloven. Je krijgt zicht op de dingen die je goed kunt. Ook leer je in te zien wat je gedragingen zijn en hoe je jezelf manipuleert. Ik heb ervaren dat ik mezelf heb teruggegeven aan MeZelluf. Zeker nu ik met Anita een eigen praktijk run, zie ik hoeveel ik aan de opleiding heb gehad. Dit weer door kunnen geven aan anderen is de schoonheid van de NEM. Liefs Dirk

(19) Johannita Disco
Wed, 30 October 2013 08:27:53 +0000

De NEM en met name José is voor mij iedere keer weer thuiskomen. MeZelluf leren en mogen zijn. Waar ik in liefdevolle confrontatie wordt uitgedaagd en opgetild om mijn in basis aanwezig zijnde krachten te vinden en in te zetten. Angsten en mechanismen aan te kijken en overwinnen op eigen tijd en tempo.

Johannita

(18) Lennie Mast
Mon, 28 October 2013 07:46:21 +0000

De opleiding heeft me mooie inzichten in mezelf gegeven. Ik heb leren voelen en vond/vind het heel bijzonder om de verbinding met onze groep te voelen. Het naar school gaan voelt als thuiskomen. Lennie

(17) Lieskè
Tue, 8 October 2013 15:00:28 +0000

Door de NEM is er een “nieuwe “wereld voor mij open gegaan. Ik heb geleerd om weer te voelen, om te genieten van het leven. Om keuzes te maken met mijn hart. Om alles wat op mij af komt een plaats te geven, te voelen wat van mij is en wat van een ander is. Ik kan nu staan in deze wereld. Ik heb mijn eigen ruimte ingenomen. Door de NEM weet ik wat mijn doel is in deze wereld. Ik voel en beweeg in creativiteit, zuiverheid en spiritualiteit, te zijn WIE IK ben, te staan en te genieten van het leven. De NEM is mijn gids en helpt mij hierbij. Door de NEM ben ik uit mijn cocon gekropen en gegroeid tot een hele mooie vlinder. Die schittert met al haar mooie kleuren en straalt in de zon. Bij de NEM heb ik voor het eerst liefde gevoelt en geleerd dat ik deze liefde mag ontvangen. Zij snappen mij en helpen mij mijn zelf te begrijpen.

Lieskè(16) Anne-Marie Faassen
Mon, 7 October 2013 16:17:48 +0000

In april 2013 ben ik afgestudeerd aan de NEM. Alhoewel de opleiding mij meteen aansprak, had ik ook mijn reserves. In de afgelopen jaren ben ik erg op zoek geweest naar mijn passie en doel in mijn leven. Keer op keer was die baan of opleiding toch niet datgene waar ik naar op zoek was. Uiteindelijk heb ik toch besloten om de stap te zetten en de opleiding te gaan volgen.

De opleiding, maar ook de daarbij behorende transformatiegesprekken met José, hebben enorm bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Bewustwording, inzicht krijgen in bijvoorbeeld mijn mechanismen maar ook het samenzijn in een groep met gelijkgestemden waar “alles” er mag zijn, heb ik als een verrijking ervaren.
Ik weet inmiddels ook wat mijn passie en doel is namelijk het begeleiden van expatriate gezinnen die worstelen met hun nieuwe leven in het buitenland. Als ervaringsdeskundige én als therapeut kan ik bijdragen aan een mooie en waardevolle levenservaring in het buitenland.


(15) José van den Diepstraten
Tue, 17 September 2013 11:11:27 +0000

Zo enorm trots op onze studenten...!!

Comments are closed.