Gastenboek

Gastenboek

Op deze pagina kun je ervaringen lezen en delen.
Wij stellen het zeer op prijs als je een reactie achterlaat.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Alvast onze dank voor je reactie!
 


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(94)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(44) nicole
Fri, 13 March 2015 12:16:01 +0000

Net een Fantastische succesweek achter de rug in Diessen.
Zet 5 zeer gemotiveerde mensen bij elkaar en je krijgt een 'family' die de wereld aan kan. Jose en Nathalie waren de 'ouders' van de groep. Betere kan je niet hebben.
Echt een aanrader voor iedereen die voor zichzelf wil gaan beginnen. Gun jezelf deze 5 daagse en ont-dek hoeveel power je hebt om er echt voor te gaan! Het werkt echt!!!!

De investering is het dubbel en dwars waard.

Liefs van Nicole, die onverwacht toch nog mee ging op het laatste moment omdat ze op de event een grote prijs had gewonnen.
Alles wees erop dat dit 'moest'gebeuren. Het ont-moeten.

(43) Myriam Dekkers-van Nieuwburg
Fri, 13 March 2015 11:38:21 +0000

Vrijdag 13 maart 2015. Vandaag de laatste dag van de Succesweek.
Wat een boost! Mijn bedrijf, website, folder, facebookpagina, businessplan, en een nieuwe familie erbij!
José en Nathalie, ja alweer en opnieuw en opnieuw: Kanjers!
Zo trots op www.gezinsbegeleidingbreda.nl

(42) Henk Jongbloed
Fri, 13 March 2015 11:38:18 +0000

Succesweek van 9 tot 13 maart.

Wat een fantastische en bijzondere week waarin je keihard timmert aan je eigen weg en praktijk! Van missie, naar website en de financiële rompslomp.
Veel geleerd en ontzettend hard gewerkt hebben geleid tot een prachtig resultaat!
www.verumlignum.nl

José en Natalie bedankt!!!

(41) Joyce Marijnissen
Tue, 17 February 2015 13:49:44 +0000

Woow wat was de winterbezinning mooi zeg. Wat een ervaring. Een hele fijne, warme groep en we waren erg verbonden. Veel geleerd en ben in mijn kracht gezet. Ik heb mezelf overtroffen en ben uit mijn comfortzone gestapt met de super fijne begeleiding van José en Nathalie. Heel erg bedankt! Ik raad het iedereen aan.

(40) Angelique
Mon, 9 February 2015 14:15:46 +0000

Het winterbezinningsweekend is een hele bijzondere ervaring geweest. En zal me nog lang bijblijven. Voor mezelf heb ik mooie inzichten gekregen. Ik heb me opengesteld voor alles wat er in dit weekend aangeboden werd. Door elke uitdaging aan te gaan en met de goede begeleiding en het enthousiasme van José en Nathalie ben ik weer enorm in mijn kracht komen te staan.
José en Nathalie dankjewel voor dit mooie weekend!!(39) Marianne Verstraten
Mon, 9 February 2015 09:54:30 +0000

De winterbezinning was een geweldige ervaring.Wat een warmte, wat een verbondenheid. Veel geleerd.Heel bijzonder. Geweldige begeleiding van Jose en Nathalie. Het was in een woord SUPER. Dankjewel. Veel liefs Marianne

(38) Carla
Sun, 8 February 2015 21:35:31 +0000

Het winterbezinningsweekend heeft mijn verwachtingen totaal overtroffen! Wat een geweldige ervaring, niets moet, alles mag en vooral jezelf zijn en van jezelf houden.
Dingen die in je dagelijkse leven, waarin we geleefd worden, niet meer aan de orde zijn.
Ik voel me als herboren en probeer de dingen die ik geleerd heb, ook verder vast te houden. Prachtige mensen ontmoet, heerlijke liefdevolle energetische stromingen voelen van de groep, in één woord een echte aanrader. Onder de uiterst deskundige begeleiding van José en Nathalie heb ik mijn rugzakje leeg kunnen maken, wat een verlichting!
Dank je wel José en Nathalie, ik zal het zeker iedereen aanraden!

(37) Didy van der Vis
Tue, 27 January 2015 13:51:06 +0000

De cursus EMDR heeft me veel plezier gedaan. Zeer interessant en een fantastische tool om mee te werken. Inhoudelijk goed wat betreft de verhouding lesstof uitleg en oefenen. De verloren dag hebben jullie heel correct gecompenseerd met de toegang voor het symposium van 8 maart. Goed om mee te maken hoe verschillende docenten ook verschillend met de uitwerking van de lesstof omgaan. Beide gaven hun visie en dat was oké voor mij. Ik verwacht er nog veel gebruik van te maken. Prima cursus!

(36) Erik-Jan
Wed, 5 November 2014 09:33:34 +0000

Ik kijk met een bijzonder goed gevoel terug op de herfstbezinning. Bezinning en meditatie heb ik nooit meegekregen en stonden best ver van me af. Ik ben blij dat ik heb het ontdekt en merk dat het heel waardevol voor me is: het helpt me. Om dat te ervaren, is schitterend. Ik voel mijn eigen pad weer en ervaar de durf en het vertrouwen om dat te bewandelen.
Dit prachtige resultaat is mogelijk mede dankzij de prima begeleiding en geweldige groep. Schatten van mensen, ik ga jullie missen.

(35) Etienne
Tue, 4 November 2014 21:12:02 +0000

Wat een geweldig bezinningsweekend. Ik ben weer helemaal in mijn gevoel gekomen. Denken en voelen zijn weer eindelijk in evenwicht. Heb los kunnen laten en weer energie opgedaan. En wat een super groep hadden we, zoveel liefde, energie, gevoel. Iedereen mocht zijn die hij was. Ongekend. Wat ben ik dankbaar dat ik dit met jullie mocht meemaken. Dank aan Marlinde en Susanne voor hun warme en liefdevolle begeleiding. Zo waardevol!

Comments are closed.