Sleutels tot een succesvolle praktijk!

Bijscholing Sleutels tot een Succesvolle Praktijk

voor coaches & therapeuten

Data 3-daagse:
• dinsdag 6 oktober, 27 oktober en 10 november 2020

Alle dagen van 10.00 tot 16.30 uur

Inschrijven

Zit jij in de beginfase van het opstarten van je eigen bedrijf of praktijk? Heb je plannen in die richting? Of heb je al een praktijk en wil je deze een boost geven? Hoe trek je meer klanten aan? Hoe bouw je een authentieke visie en boeiende activiteiten op? Hoe kun je werken vanuit je hart en daar een mooi leven mee opbouwen? Kortom, vraag jij je af hoe je jouw droom kunt leven en realiseren? Dan is deze 3 daagse bijscholing het ultieme aanbod voor jou!

Tijdens deze inspirerende bijscholing krijg diverse sleutels aangereikt
die leiden tot een succesvolle praktijk!

Werk op een inspirerende manier aan het manifesteren van je droom!

Een unieke bijscholing, gevuld met tal van leerzame, boeiende informatie, speciaal voor mensen die vanuit authenticiteit en passie een eigen praktijk of onderneming willen opstarten en/of behoefte hebben aan inspiratie. Er wordt aandacht besteed aan alle praktische en dieperliggende aspecten van de realisatie van je droom. Een bijscholing vol met inspiratie en beweging om jou en je praktijk tot een succes te maken.

Dit mag je niet missen!
Neem nu de stap en gun jezelf deze sleutels tot succes!

 Inhoud van de bijscholing
Tijdens bijscholing werk je aan het verhelderen, concretiseren en realiseren van je droom. Je krijgt gerichte informatie over velerlei aspecten van je ondernemerschap. Vanzelfsprekend doen we dit op de unieke NEM manier met diepgang, positieve energie, daadkracht & resultaat. Je werkt o.a. aan de volgende hoofdonderdelen:

Persoonlijk Energiemanagement: alle aspecten met betrekking tot jouw persoonlijke innerlijke balans komen hier aan bod. Je leert innerlijke belemmeringen en diepe overtuigingen om te zetten naar gerichte daadkracht. Alles is energie dat wist je waarschijnlijk al. Je leert om je energie gericht te focussen en in te zetten voor je het realiseren van je droom. Je leert jezelf in een staat van flow te brengen.

• Vernieuwend Ondernemerschap: alle praktische aspecten komen aan bod van missie, visie, doel, ideale klant, klantenwerving, presentatie, kernactiviteiten tot bedrijfsvoering, website en (internet) marketing. Weliswaar met een vernieuwende verbindende saus, geheel gericht op trends van de nieuwe tijd en het nieuwe werken.

• Gerichte Powercreatie: tijdens dit blok leer je samen te werken met de wetten van het universum, vertaald naar de realiteit van het aardse leven. Je leert hoe jij het leven kunt creëren dat je wilt en wat daar voor nodig is om vanuit je hart handen en voeten te geven aan jouw creatie.

Tijdens deze bijscholing zal er voldoende aandacht zijn voor jouw persoonlijke situatie, wensen en aandachtspunten.

Prijs:
€ 385,- p.p.

Inschrijven

Comments are closed.