Individueel Systemisch Werk

Individueel Systemisch Werk

individueel systemisch werk home

Krachtig, liefdevol en doeltreffend!

Data 3-daagse bijscholing:
• Donderdag 19 september, 17 oktober en 21 november 2019
• Donderdag 16 januari, 20 februari en 12 maart 2020
• Donderdag 8 oktober, 5 november en 10 december 2020

Alle dagen van 10.00 uur tot 16.30 uur

Inschrijven

 

In deze bijscholing leer je werken met opstellingen binnen de individuele praktijk. Systemisch Werk gaat over het krachtenveld binnen familiesystemen en de invloed daarvan op het functioneren van de cliënt. In een systeem kunnen allerlei verstrikkingen spelen die maken dat een cliënt in het dagelijks leven niet altijd zijn eigen kracht op kan pakken en eigen keuzes kan maken.

Individueel Systemisch Werk is een prachtig instrument waardoor de cliënt ziet en voelt wat hij nodig heeft om opnieuw verbinding te maken met zijn eigen kracht en keuzevrijheid.

Inhoud bijscholing:
Tijdens deze bijscholing leer je werken met het  genogram, vloerankers en tafelopstellingen. Ook wordt aandacht besteed aan het opschonen en innemen van de psychische ruimte.
• Hoe zorg je voor holding?
• Hoe formuleer je een goede hulpvraag?
• Hoe begeleid je een opstelling?

Een verdiepende bijscholing (fiscaal aftrekbaar) voor coaches, therapeuten en trainers die opstellingen willen gebruiken in de individuele praktijk. Na het volgen van deze 3-daagse bijscholing ontvang je het certificaat: ‘Basistraining Individueel Systemisch Werk.’ Al onze bijscholingen zijn erkend door de NFG en je ontvangt dus bijscholingspunten (2 per dagdeel).

Prijs
€ 300,- p.p.

Inschrijven

Comments are closed.