Creatieve Interventies

Bijscholing Creatieve Interventies

voor coaches, therapeuten en counselors

EMDR

Praktisch en bewezen effectief!

 

Data van 2-daagse:
• Woensdag 27 maart en 10 april 2019
• Woensdag 2 oktober en 20 november 2019

Alle dagen van 10:00 uur tot 16:30 uur

Inschrijven

 

Ieder mens beschikt over creatieve bronnen. Met het inzetten van creatieve interventies in een hulpverleningstraject ga je af van gebaande paden en ondersteun je de cliënt deze bronnen in te zetten. Door vanuit een ander perspectief naar vraagstukken te kijken ontstaan veelal tastbare en zichtbare inzichten waarmee een cliënt verder kan.

Creatieve interventies omvatten oefeningen die cliënten weer kunnen helpen verbinding te maken met onbewuste opgeslagen ervaringen en emoties. Het inzetten van creatieve interventies kan tevens het zelfhelend vermogen van cliënten stimuleren.

Er zijn verschillende creatieve werkvormen die kunnen worden ingezet. Tijdens deze bijscholing ga je er zelf mee aan de slag en leer je hoe en wanneer je deze interventies kunt toepassen in je praktijk.

 Inhoud bijscholing Creatieve Interventies:
Door middel van (praktijk)oefeningen ervaar je zelf hoe je creatieve interventies kunt toe passen in coaching en therapie.
• Wat zijn creatieve interventies?
• Achtergrond creatieve interventies
• Waarom creatieve interventies?
• Wanneer en hoe pas ik creatieve interventies  toe?
• Je maakt kennis me een breed scala aan oefeningen direct toepasbaar in je praktijk
• Integratie van creatieve interventies in je eigen beroepspraktijk

Een enerverende bijscholing voor Coaches, Therapeuten, Counselors en Movers en/of studenten in dit vakgebied. Na het volgen van de tweedaagse bijscholing ontvang je het certificaat ‘Creatieve Interventies’.

Met betrekking tot bijscholing zijn we prefered partner van de NFG. Al onze bijscholingen zijn erkend door de NFG en je ontvangt dus 2 PE punten per dagdeel.

Prijs:
€ 245,- p.p. ( inclusief een pakket met materialen om mee te werken, deze mag je houden)

Inschrijven

Comments are closed.