MET DIT BOEK LEER JE JE ANGSTEN TE OVERWINNEN!

Angsten 😱, negatieve overtuigingen, trauma’s en stress. Klachten die je in het dagelijks leven enorm kunnen beperken. Volgens de laatste cijfers krijgt zelfs één op de vijf mensen in Nederland te maken met een angststoornis. Behoorlijk veel nietwaar? In de meeste gevallen doen mensen er van alles aan om deze klachten voor de buitenwereld verborgen te houden. Uit schaamte!

Angst, stress en traumatische ervaringen werken belemmerd!

José is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en heeft de afgelopen jaren duizenden mensen begeleid.

 
José van den Diepstraten kan erover meepraten:
Met een liedje in mijn hoofd wakker worden, me omringen met positiviteit, gezond eten 🍒, samen werken, sporten 🥋, reizen, lekker lachen 🤣 en lol maken. Genieten van de simpele dingen van het leven en tijd spenderen met de mensen die me lief zijn. Het leven is zo ontzettend leuk en ik geniet er elke dag van.

Dit is zoals ik nu in het leven sta, maar zo is het niet altijd geweest. Ik heb, na de moord op mijn broer, twintig jaar met een posttraumatische stressstoornis rondgelopen. Ik heb mezelf in die tijd vaak angstig en alleen gevoeld.
Toch was dit voor de buitenwereld totaal niet zichtbaar. Ik werkte, sportte, had een actief leven en deed alsof er niets aan de hand was.

José schreef samen met Nathalie het boek ‘Knetterlekker in je vel’

 
In dit boek wil ik mijn persoonlijke lessen en visie over het leven met jullie delen en tevens de ervaringen en vakkennis die ik door de jaren heen heb opgedaan als Transformatie Coach & Therapeut.
We nemen je in vijf simpele stappen mee naar een leven zonder drama en gedoe.

• Heb jij last van angsten en wil je deze overwinnen?
• Heb jij een traumatische ervaring gehad?
• Wil je ook leven zonder stress, saboterende gedachten en beperkende negatieve gedachten?
• Heb je behoefte aan meer energie?

Dit boek, dat 27 oktober verschijnt, zou je nog wel eens kunnen helpen!
De opzet van de vijf stappen is praktisch en helder en je kunt het nu al bestellen.

Sterker nog, als je het boek bestelt vóór 26 oktober dan krijg je het e-book ‘Zelf Ontdekt ZichZelluf’ kado 🎁 én je maakt kans 🍀 op de gratis module Persoonlijke Ontwikkeling ter waarde van € 1450,- (of een andere module naar keuze).
De prijswinnaar wordt tijdens de boeklancering bekend gemaakt.

BESTEL NU

Wil jij ook leven zonder angsten, saboterende gedachten en beperkende negatieve gedachten? Met dit boek van José van den Diepstraten & Nathalie van Spall zit jij binnen no time knetterlekker in je vel!

Uitgegeven door Kosmos Uitgevers

Volg het hele proces ook via Instagram Knetterlekker in je vel en op de site knetterlekkerinjevel.nl

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.