Ontwikkelingsdagen

Ontwikkelingsdagen

Ontwikkelingsdagen

Persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

Je volgt minimaal 1 ontwikkelingsdag per module. Er wordt zowel in de lessen als in de ontwikkelingsdagen NEM Academy Breda veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Dit is nodig om als coach of therapeut mensen vanuit innerlijke balans en reflectie te kunnen begeleiden. Tijdens de opleiding volg je naast de lesavonden of lesdagen 1 ontwikkelingsdag per module.

 
Inhoud ontwikkelingsdagen 1e jaar
Het eerste jaar staat het thema ‘IK’ centraal. Je verheldert je manier van kijken en voelen. Diepgewortelde overtuigingen die je belemmeren worden losgelaten en je leert om jezelf in een staat van innerlijke balans te brengen.

 
Inhoud ontwikkelingsdagen 2e jaar
Het tweede jaar staat het thema ‘IK en JIJ’ centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan de manier waarop je afstemt op de ander. Onder begeleiding oefen je met de belangrijkste coach- en therapeutische vaardigheden. Je leert op een creatieve manier om te gaan met diverse interventies en methodieken. Je eigen stijl ontwikkelen als coach of therapeut vormt een belangrijk aandeel.

 
Inhoud ontwikkelingsdagen 3e jaar
Het derde jaar staat het thema ‘WIJ’ centraal. Er wordt aandacht besteed aan je spirituele ontwikkeling. Hoe verbind jij met anderen en hoe zet je de kracht in van het collectief. Tevens wordt er aandacht besteed aan de integratie van de opleiding in je eigen beroepspraktijk. Er worden handvatten aangereikt die je ondersteunen bij het starten van je eigen praktijk.

Terug

Comments are closed.